Met de Rainblock® bespaart u kostbaar drinkwater

De Rainblock® maakt het opvangen en gebruiken van regenwater aantrekkelijk, leuk en toegankelijk voor iedereen. De modules zijn robuust en handzaam waardoor ze eenvoudig te plaatsen zijn. Door de modulaire opbouw kun je op een klein oppervlak veel regenwater opvangen. Het systeem past goed in tuinen met weinig ruimte. Met het kraantje kan het opgevangen regenwater direct worden gebruikt. Met de Rainblock® kunt u kostbaar drinkwater besparen en uw tuin verduurzamen. Doe het samen met uw buren en start morgen nog met een burgerinitiatief

 Veel opslagcapaciteit

Eén module heeft een inhoud van 165 liter, weegt 16 kilo en een afmeting van 90x25x90 cm (LxBxH). Met een standaard schutting vang je al 660 liter op.

 Plug en play

Met de meegeleverde bevestigingsmaterialen en accessoires zijn de modules simpel bovengronds te plaatsen en aan te sluiten op de regenpijp.

 Veel mogelijkheden

Meerdere modules is een wateropslag en erfafscheiding of muur (carport, tuinhuisje) in één. Ook plaatsen tegen een muur is mogelijk.

 Lage kosten

De Rainblock® heeft weinig onderhoud nodig. De prijs is te vergelijken met 8 regentonnen (80 liter) en een degelijke schutting. Het bespaart drinkwater.

 Modern en trendy

De Rainblock® is in meerdere kleuren verkrijgbaar, kleurvast en te combineren met o.a. hout en planten. Helemaal afgestemd op jouw wensen.

 Ontzorgen

Met een automatische druppelsysteem en een overloop voor het overtollige regenwater is de Rainblock® zelfvoorzienend.

Vraag uw gemeente en waterschap naar de subsidiemogelijkheden

 

rainblock.png (390 KB)rainblock2.jpg (152 KB)

Ga voor inspiratie naar de leverancier bij u in de buurt