Met Rainblock® bespaart u kostbaar drinkwater en draagt u bij aan een beter milieu.

Eigenlijk is het raar. Vaak kijken we alleen maar naar de lasten van regenwater, terwijl je er ook mooie en nuttige dingen mee kunt doen. De Rainblock systemen maken het opvangen en verwerken van regenwater aantrekkelijk, leuk en toegankelijk voor iedereen.

De Rainblock modules zijn uniek, robuust, mooi vormgegeven en handzaam waardoor ze eenvoudig te plaatsen zijn. Ze passen prima in tuinen met beperkte ruimte. Door de modules te stapelen en onderling te koppelen kunt u op een klein oppervlak veel regenwater opvangen. Met het meegeleverde kraantje kunt u het opgevangen regenwater direct gebruiken. U bespaart kostbaar drinkwater op een duurzame manier.

Met de Rainblock infiltratiekrat legt u eenvoudig ondergronds aan om overtollig regenwater snel op te laten nemen in de bodem. Een hartstikke handige en waardevol systeem waarmee u op een natuurlijke manier het grondwater kunt aanvullen. Een Rainblock infiltratiekrat heeft een inhoud van 200 liter of een veelvoud hiervan en zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen met een buis.

 Veel opslagcapaciteit

Eén module heeft een inhoud van 165 liter, weegt 18 kilo en een afmeting van 90x25x90 cm (LxBxH). Met een standaard schutting van 4 modules vang je maar liefst 660 liter op! Dat zijn 8 regentonnen van 80 Liter!

 Plug en play

Alle Rainblock systemen zijn door het modulaire ontwerp handzaam en  eenvoudig te plaatsen en aan te sluiten op de regenpijp. Voor de modules heeft u een regentonvulautomaat en palen nodig.

 Wateropslag en erfafscheiding in één

De Rainblock modules is een combinatie van wateropslag en erfafscheiding in één. Ook een muuropstelling is mogelijk (blinde muur, tuinhuisje, carport). Multifunctioneel en elke plaatsing is mogelijk.

 Lage kosten

De investering in een regenwaterschutting komt overeen met 8 regentonnen van 80 liter en een goede kwaliteit schutting. Daarnaast  bespaart u op drinkwater! Voor infiltratie heeft u geen dure afvoervoorzieningen nodig. De Rainblock systemen hebben weinig onderhoud nodig.

 Modern en trendy

De Rainblock modules worden standaard geleverd in de kleur zwart. Dit past in vrijwel ieder tuinontwerp. Andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk. De Rainblock is kleurvast en mooi te combineren met hout, planten of bijvoorbeeld een steenkorf.

 Ontzorgen

Met de Rainblock systemen bent u zelfvoorzienend. Met de modules vant u het regenwater op om het daarna nuttig te gebruiken. Het teveel aan regenwater voert u af via het Rainblock infiltratiekrat. Ook het aansluiten van een automatische druppelsysteem is mogelijk.

Vraag uw gemeente en waterschap naar de subsidiemogelijkheden voor het opvangen en gebruiken van regenwater

 

rainblock.png (390 KB)rainblock2.jpg (152 KB)

Ga voor inspiratie naar de leverancier bij u in de buurt