Met de Rainblock® bespaart u kostbaar drinkwater en draagt u bij aan een beter milieu.

De Rainblock maakt het opvangen en gebruiken van regenwater aantrekkelijk, leuk en toegankelijk voor iedereen. De modules zijn robuust, mooi vormgegeven en toch ook handzaam waardoor ze eenvoudig te plaatsen zijn. Door de modulaire opbouw kun je op een klein oppervlak veel regenwater opvangen. Het systeem past ook prima in tuinen met beperkte ruimte. Met het meegeleverde kraantje kan het opgevangen regenwater direct worden gebruikt. Met de Rainblock bespaart u kostbaar drinkwater op een duurzame manier. Overheden en gemeenten stimuleren inititiatieven voor de opvang en hergebruik van regenwater. Informeer eens naar de mogelijkheden binnen uw woonplaats.

 Veel opslagcapaciteit

Eén module heeft een inhoud van 165 liter, weegt 18 kilo en een afmeting van 90x25x90 cm (LxBxH). Met een standaard schutting van 4 modules vang je maar liefst 660 liter op!

 Plug en play

Met de meegeleverde materialen en accessoires zijn de modules simpel bovengronds te plaatsen. Aansluiting op de regenpijp is eenvoudig door een vulautomaat aan te sluiten.

 Diverse mogelijkheden tot plaatsing

De Rainblock modules zijn een wateropslag én erfafscheiding of muur (carport, tuinhuisje) in één. Ook plaatsen tegen een muur is mogelijk. Hiermee is elke plaatsing mogelijk.

 Lage kosten

De investering in een complete opstelling komt overeen met 8 regentonnen (80 liter) en een goede kwaliteit schutting. Daarnaast en niet onbelangrijk... het bespaart drinkwater! De Rainblock heeft weinig onderhoud nodig. 

 Modern en trendy

De Rainblock wordt standaard geleverd in de kleur zwart. Dit past in vrijwel ieder tuinontwerp. Mocht een andere kleur wenselijk zijn dan is deze op aanvraag te verkrijgen. De Rainblock is kleurvast en mooi te combineren met hout, planten of bijvoorbeeld een steenkorf.

 Ontzorgen

Met een automatische druppelsysteem en een overloop voor het overtollige regenwater is de Rainblock zelfvoorzienend.

Vraag uw gemeente en waterschap naar de subsidiemogelijkheden

 

rainblock.png (390 KB)rainblock2.jpg (152 KB)

Ga voor inspiratie naar de leverancier bij u in de buurt